Gå till huvudinnehållet Gå till sidfoten
Meny
En bild på en tomte som pratar med en hare och texten "Och Julen vara än till Påska".

Påskjakt

Alla dessa dörrar! Påskharen har många ingångar till sitt underjordiska hus. Den är så hemlighetsfull av sig och kanske den rentav gömmer sig därute själv….?

Hjälp oss hitta påskharens husdörrar, påskharen själv och kanske någon mer figur som gömmer sig i parken!

Förresten, stämmer det där med att ”Julen varar än till påska”, som man sjunger i julvisan…?

I butiken hittar du karta och instruktion.

Kostnad 20:-/barn
Liten gåva ingår i priset.

Högra halvan av slottet visas

Se tre våningar!

Under 2024 kommer ett gigantiskt projekt pågå på Löfstad - bergvärme ska dras in i hela slottet. Det gör att delar av slottet stängs av periodvis och vi visar andra delar. 

Under påskhelgen är det premiär för vår nya visning, där vi visar högra delen av slottet; "Grevens sida", där du får se ägarnas våning, men i samma visning också höra om tjänstefolket på köksvåningen och om deras arbete för slottets gäster på gästrumsvåningen. Tre våningar på en visning och halva slottet men hela historien!

Värdshuset & Handelsträdgården

Vårt fina värdshus serverar 29-31/3 en påskmeny med förrättsbord, varmrätt och dessert. Annandag påsk 1/4 är det extraöppet med ordinarie menyn. Se mer på deras hemsida!

Handelsträdgården har säsongspremiär 28/3 och överraskar exempelvis med specialerbjudanden, Dhaliafrossa och ny vårmeny, där bl.a. Tarté flambée gör premiär. Se mer på deras hemsida!